den siste uka (us & a)

den siste uka

denne bloggen lider av omsorgssvikt stakkar. (det var ordet google translate oversatt 'neglect' til. funker vel det.)

nå sitter jeg på flyplassen i medford, og klokken 7.25 drar flyet mitt til san francisco, og så videre til newark. nå har det jo skjedd litt siden sist da. så skal prøve å oppsummere.

faen. jeg husker jo ikke. har hengt med nathan nesten hver dag da. det har jo vært alle tiders. på torsdag var det noe som het baccalaureate, som var en greie for the graduates, i kirka borti gata. var fryktelig ukomfortabelt.. men vi fikk dairy queen-kake etterpå, så det var greit. etterpå kjørte nathan meg hjem, så kom jesse og vi dro på subway og spiste. så kom nathan også dit, og så dro vi til golfbanen. heheh. 

fredag morgen var det opp tidlig for graduation practice. gikk gjennom hvordan ting skulle foregå. så henta jeg litt ting i de forskjellige klasserommene, og sa ha det til litt folk. så dro nathan og jeg og kjøpte kaffi. heheh, og når han skulle parkere så kjørte han inn i en van som stod parkert der. hahah. han freaket jo så klart ut, mens jeg prøvde å la være å le. det ble en liten bulk da, men heldigvis kjente nathan mannen som eide den. og han sa det var greit :) 
så dro vi hjem til ham, så litt på tv og så kom søsteren hans og forloveden. så dro jeg hjem da.
ordnet meg og litt sånt, før det kom folk rundt fem, halv seks, for my graduation partay. var jo hyggelig. så hadde klokka brått blitt  6.45 og da skulle jeg vært på skolen for gruppebilde. så kjørte vi dit da, og the place was packed, så måtte løpe noe jævlig langt. også rakk jeg ikke bilde...... så var seremonien i gang. har litt bilder. men de er printet ut. hadde på meg cap and gown da vet dere. og hadde fått grønn honor chord, fordi jeg er så flink i spansk. 
alle gikk over scena der og fikk sitt diploma, og etterpå kastet vi hattene i lufta. sånn som på film, vet dere. etterpå var det bilder og klemming og sånt. så dro vi til creek side, og spiste litt mat.

etterpå, på kvelden, ble jeg kjørt bort til the elks lodge.for det var det grad nite, som er sånn "casino"-kveld. spilte bingo nesten hele natten og vant ikke en jævla gang. så fra nå av i'm hating bingo with a passion, som de sier her.. i løpet av natten måtte jeg si ha det til mr. groth, som var på gråten stakkars, og etterpå, jesse... vi gråt hysterisk begge to, hehe. åh :( så ble jeg kjørt hjem av snille nathan. 

på lørdag var det opp og pakke koffert! så til postkontoret for å sende enda en pakke og en kull-tegning jeg har laget. så ordnet vi oss alle sammen, og dro til eriks søsters graduation party. det var jo hyggelig. jeg ble ikke så lenge, for summer kom og hentet meg. og vi dro til katies party, så fik sagt ha det til henne, alyssa, josh og dakota. etter en stund dro vi til nathans grad party og der var det jo en del folk jeg måtte si ha det til. colton, hayden, garret, amber, osv. så dro summer og jeg til jeffs hus, og preka med ham, far hans (som er kul, og en dårlig far), josh n, og tyler. så kjørte hun meg hjem.

hjemme chillet jeg noen timer, før melody og tim kom hjem, og vi dro til dairy queen og spiste. så skulle vi leie film, da brendon ringte meg, og spurte om jeg ville være med ham og gavin på kino. så de kom og hentet meg, og vi hørte på fin, fin musikk på veien opp (for de har faktisk bra smak, you know). vi så den x-men-filmen. og den var vel ikke det beste jeg har sett. fryktelig klisjé-fylt, og heldigvis er brendon og gavin av den sjeldne sorten, intelligente amerikanere, så vi lo av alt det teite som skjedde i filmen :) etterpå dro vi og kjøpte kaffe på mcdonald's og parkerte på taket av et parkeringshus, og så på lysene og sånt. så dro vi hjem. 

lørdag sa jeg hejdå til nathan, som var triste saker, og så til tim og josh, før melody, natasha og jeg dro til medford. dro og shoppet litt, før vi dro på olive garden med besteforeldre,  tanter og onkler. etterpå dro vi hjemat, og fikk nesten overtalt melody til å la oss få ta piercing i nakken. men den gang ei.

vi sov hos grandma og grandpa q. 

INGEN KOMMENTARER

KOMMENTERE?

hits