drama people + nathan & sky (us & a)

drama people + nathan & sky


michael, som er halvt meksikansk og japansk, med parykk og mascara-bart. han har alltid et tomt blikk i ansiktet, og vi tuller alltid med det, og at han ikke har følelser. men på både fredag og lørdag gråt han, fordi the seniors drar. så det var ekstra trist..

brendon, som er byens eneste hipster. og han er sykt kul og morsom og smart og kjekk, men det kan du ikke se, for han har et kamera i fjeset. 

dakota, som har vært kjempesnill i hele år. han skal in the army (derav hårfisyren), og han insisterte på at vi måtte ta et bilde sammen, sånn at folk i norge kunne spørre hvem han var. 

josh. ble kjent med ham i cross country. var cuddle buddies på bussen. men så sluttet han på su og begynte på roseburg high school. og det var triste saker. men så kom han tilbake! og han løp også i track, til han ble skadet. men han er go' :)

myles: herregud, så glad jeg er i ham. han er én av de jeg kommer til å savne mest. løp både xc og track sammen, og hadde drama sammen siste semester. og han er fryktelig flink!
bree: hun er go' hun også. veldig, veldig morsom, utadvendt og selvsikker. ble ikke så godt kjent før etter at vi begynte med track, uheldigvis, men det er vel greit.

jesse vet dere jo at jeg har hengt en del med. visste ikke at de fantes så fantastiske mennesker en gang jeg! er på en måte ikke trist å dra fra ham, for føler på en måte at jeg kommer til å se ham igjen. vi har ordentlige planer om at han skal komme til norge neste sommer, for da er han ferdig med high school også :)

.....


nathan. hvor skal jeg begynne? neida, gjør det kort jeg. har spist lunsj sammen nesten hver dag, og har hatt det veldig gøy i spansktimene, sammen med garret. han er liksom annerledes enn de andre her (liker soccer, obama, bra-ish musikk, kunst, yoga (lol), er smart.) også har han fine, fine foreldre. vi har liksom blitt bros da kan du si. og etter sommeren skal han til colorado og spille soccer for universitetet han skal gå på. mulig vi gifter oss en gang, og får vakre barn.

skylynn, damer og herrer! hun er den galeste, morsomste personen jeg vet om. vi har til felles å sikle på menn. vi har, f.eks., begge verdens største crush på mr. groth. siste semester hadde vi spansk og government sammen, så vi og haley har hatt real good times. og gudene vet hva jeg skal gjøre uten henne.. 

ellers hører jeg mye på look at me now av chris brown, busta rhymes og lil wayne. 

1 KOMMENTAR

Kristine

Jesse er hjertelig velkommen til Norge, og alle andre som har lyst:))) Gleder meg veeeldig til mandag når vi treffes i verdens kuleste by!!!<3

KOMMENTERE?

hits