oppramsing (us & a)

oppramsing

igår vart det mandag, og da var det memorial day. så folk hadde fri fra skolen. ikke at jeg hadde merket det uansett, jeg har jo sommerferie! det regner noe jævlig da men.

våknet til frokost. natasha og erik hadde stelt i stand eggerøre, rista brød, fruktsalat, bacon og sånt. så de to, josh og jeg spiste da. utover dagen vasket jeg og josh badet, og jeg sweeped the floor på rommet mitt. så kom nathan (fremtidig ektemann, om alt annet går galt) og vi tre lå på sofaen og var late. så dro josh på jobb, og nathan og jeg var late litt til. vi tok en tur hjem til ham da, sp han kunne mate bikkja. så dro vi på subway, og jeg kjøpte cookies og iste. så dro vi hjem igjen og så på family guy på rommet mitt i timer. langt utpå kvelden kom josh hjem igjen, og vi så mer på family guy. så tok vi heller turen til creekside og jeg spiste fried oreos! så dro vi hjem, og lå litt i senga mi, litt til. så dro nathan hjem. og etterhvert gikk josh og la seg. og så så jeg på 500 days of summer, som muligens er en av verdens fineste filmer.

idag har jeg vært supersløv igjen. josh og jæ har sett på tv.. og nathan var innom en tur. lol.. jeg sendte enda en boks i posten til mimmi og morfars adresse, vi hadde taco tuesday her til hus, og nå ligger jeg her og er sløv igjen.

kan ikke tro jeg skal hit om under en uke!

tittet litt på bilder fra da jeg var i nyc med alle de andre explorius-studentene idag, og nå som dette året nesten er over, føles det som om jeg nettopp var der; at alt som har hendt dette året ikke har hendt. kanskje litt tidlig å føle det sånn, i og med at jeg fortsatt er her, og har rundt seks-fem dager igjen. sykt.. 

INGEN KOMMENTARER

KOMMENTERE?

hits