ello! i am the lemur! (us & a)

ello! i am the lemur!

morsan: nja, den var vel ikke offentlig. fikk jo detention og greier..

torsdag: senior camp out! vi campet utenfor skolen på football-banen. var veldig, veldig gøy. møtte opp rundt ni-ti på kvelden, lå på gresset og prata, lekte big booty (jeg har lært alle den oppvarmingsleken!), grilla marshmellows, sang, sov i telt med duane. dagen etter ble jeg kjørt hjem av ben, sånn at jeg fikk dusja osv.

fredag: siste skoledag! gråt i første time, og fikk alle andre til å gråte.. har nemlig drama i den timen, og vi er liksom så glad i hverandre :) så gråt jeg litt her og der, resten av dagen. var en ganske normal dag, bortsettfra sjette time da jeg, haley og skylynn vandret rundt. gikk innom mr. groth for eksempel, og han kom ut i gangen og prata med oss. så kom garret og nathan, og vi alle gikk ut til en annen bygning. ja, mr. groth gikk fra klassen sin og sånt. hhah. så skrev vi brev til fremtiden, og gjemte det i taket :) etterpå sjekket jeg offisielt ut av south umpqua high school, klemte alle sammen, og var hysterisk. ble igjen etter skolen da, for vi hadde play rehersal frem til forestillingen klokka sju. fikk pizza og greier! så ble jeg med brendon og hentet gavin, og vi kom akkurat tilbake i tide før skuespillet begynte.

lørdag: dro på meksikansk restaurang med ross og mammaen hans. fikk deep fried ice cream. yep... dro hjem, pakket en smule, dro til skolen for play rehersal før forestilling igjen. det var meningen at vi skulle møte opp tidlig og øve utenfor skolen, men det regnet så vi satt i bilene. og så fikk jeg kjøre clyde igjen .. heheheh. jesses beetle. men sshh :D jeg var ganske flink altså. så kom til slutt mrs. howard og slapp oss inn. etter forestillingen var ferdig var det senior night, så fikk kort og blomst. etterpå dro vi til creekside hele gjengen, og hadde det hyggelig og trist. 

søndag: stod opp tidlig, ble henta av jesse, dro til faren hans, ringte mimmi for hun ble 75 <3, så dro vi til grants pass. der var det noe som heter boatnik! båt-races på elva der. men det brydde ikke vi oss noe om, for det var tivoli! minnet meg om bedemarten, bare at det var bedre mat, og morsommere, fordi jeg var med jesse! rundt fire dro vi til medford, for søskenbarnet til jesse, hadde en soccer-kamp. så dro vi hjem igjen, og vi fikk kjøre den nye brannbilen til canyonville-brannstasjon, for pappaen til jesse er brannmann tror jeg. var fryktelig gøy ;P så ble jeg kjørt hjem!

bilder kommer!

INGEN KOMMENTARER

KOMMENTERE?

hits