montuesday (us & a)

montuesday

igår var det mandag og den var fantastisk! (bortsett fra at jeg begynner å bli syk, og hadde feber.) det var nemlig senior skip day! mange kom ikke på skolen i det hele tatt, andre reiste seg og dro midt i 3. time, andre etter, og jeg dro i lunsjen. haley hadde dratt tidligere, men var snill og kom og hentet meg :) så jeg kjøpte cookies til oss. duane og ashley var med. vi stoppet innom butikken, og kjøpte diverse saker, før vi dro til stanton park i canyonville. rundt 70 folk kom, og vi grillet, og spiste, og spilte soccer og football, huska, lekte gjemsel, og noen svømte til og med i elva (the umpqua river (derav navnet på skolen min, south umpqua)). hadde lyst selv gitt, men sola forsvant, det kom gamle menn, og jeg var jo litt syk. 
etterhvert dro folk, så fikk jeg skyss hjem med nathan, og vi kjørte feil. men det tror jeg var med vilje.. 

bilder stjålet fra kaila:

prøv å finn meg!

that's right.. jeg er ikke med på bildet :(

rundt rundt kvart på fire vandret jeg opp til ross, hvor gavin, austin og nathan h var og spilte xbox. satt der en stund.. før vi tok turen til mr. groth's house :D der var det distance team cake party. fikk middag også da. også så vi på film, og lekte med barna hans. riktig hyggelig. så dro jeg hjem og gjorde lekser.

idag er det tirsdag og det er fint vær, men selve dagen har vært middelmådig. (hehe, middelmådig..) først kommer vi til dramasalen hvor drama 1 har rotet bak scenen og vi får beskjed om å rydde.. noen få hjalp til mens andre lagde skilt som det stod "drama 1 clean up you s**t! please :)". jeg gjorde begge deler. etter 2. time var det assembly, og det var senior slide show. de viste frem babybilder av alle 12.-klassingene + alles senior picture. hadde et par-tre jeg. også jubla vi hver gang de viste the senior pictures. og etter skolen kom timmy (meksikaner i 9. klasse som venter barn), og tok meg i hånda og sa jeg var en søt baby. det er jo hyggelig å høre! 
men så etter 3. time måtte jeg bli igjen i agg! (om man består alle klassene sine får man en times lunsj, om ikke, får man kun en halv time, og må sitte i agg først) var sint og sånt.. men skylynn og kegan var der, så gikk greit. men ordentlig lei meg for at jeg måtte ha det siste uka mi her. jeg hadde en "incomplete" i government, men det fiksa jeg igår. så i 6. time fikk jeg mrs. weaver til å skrive en lapp til mr. leasure om at jeg hadde 93% i den klassen, så jeg gikk og leverte den til ham og smilte pent. han sa han skulle tenkte på det :) 

det var det. OG TUSEN TAKK TIL TANTE VIG SOM KOMMENTERER SÅ FLITTIG :)

1 KOMMENTAR

Kristine

Så gøy med en offentlig skulkedag, skal prøve å innføre en på jobben...:) Ser koselig ut med grilling i parken, god bedring:) Kjempestor klem <3

KOMMENTERE?

hits