lang oppdatering... (us & a)

lang oppdatering...

er så upraktisk at jeg blogger så sjelden, for da blir det til at ting hoper seg opp og jeg må skrive kort og lite utfyllende. men men. 

forrige helg var det district meet, hvor alle skolene i far west league konkurerte. jeg stod opp rundt fire på morgenen.. så ble jeg kjørt bort til skolen, og rundt seks dro vi i til brookings. det er en fire-timers kjøretur, og man må krysse grensen til california for å komme seg dit. så nå har jeg vært i cali fire ganger! var en veldig fin tur, sånn visuelt altså. og kjørte gjennom the redwoods, hvor det er helt sykt store trær. store i både høyde og bredde, men sistnevnte er nok det mest imponerende. 
i brookings bodde vi i en gymsal (bortsett fra de med familie som ble med. de sov på hotell...), men var hyggelig det altså!
på fredagen løp jeg 400m, og fikk etterpå så vondt i låret at jeg måtte stryke(?) 200m og lengdehopp :( etter meetet fikk vi noe pastagreier, og så tok groth med seg en liten gjeng ned til fred meyer (stor butikk hvor de har alt!). og jeg kjøpte meg ben & jerry's is :) 
da vi kom tilbake hadde jeg jente-piknik med teesha, paige, katy, nicole, timberlie og kristen. så spilte jeg kort med gutane etterpå. og senere delte jeg og myles livshistorier som var veldig hyggelig. 
dagen etter var det enda mer løping på gang. løp 400m-staffett...
benet gjorde fortsatt vondt og gjorde meg treg. akkurat da jeg hadde gitt staffett-pinnen til kristen, og prøvde å ta et steg for å komme meg av banen, gikk jeg rett i bakken. husker jeg tenkte "f this. i'm staying down here.." (ja, jeg tenker på engelsk ;P). men så kom det to damer og hjalp meg opp, spurte meg hvordan det gikk, og jeg kunne ikke svare. så gråt jeg egentlig resten av dagen, med unntak av to 10-minutters hysterisk latter på bussen. det var litt gøy da. 

teesha, ross, myles, me, timberlie, kristen.
lady gaga-pose of some sort.
stjal disse fra nicole.  

søndag sov jeg.

mandag, etter skolen, dro jesse, søsteren hans (madeleine), ross og jeg til roseburg for å finne ting til skuespillet vårt. var good times det vet du; bortsett fra da clyde (jesse's gamel volkswagen beetle) ikke ville starte.. men så gjorde den det alikevel, og vi dro til andedammen i byen og jesse og ross plukket fjær, mens madeleine og jeg satt i bilen og var redde. så dro vi til booster juice, hvor de lager sykt gode smoothier and what-not. så dro vi hjemat! 

tirsdag husker jeg egentlig ikke.. eller jo. tror vi hadde øvelse. så dro jeg hjem. og det viste seg etterpå at jeg skulle ha blitt. for det var an evening of excellence! lærerene nominerer to elever de syns har jobbet bra da, og så får de et diplom. jeg visste ikke om dette, men vant hele to stykken! i us history og spansk. de er så flinke til å hylle elever og sånt her. 

onsdag etter skolen, ble jeg igjen for vi skulle ha premiere på stykket twelvth night av shakespear. det gikk mye bedre enn foventet! så det var jo gøy. 

torsdag var det talentshow, og jeg må si der var det ikke mye talent. det var også forestilling, så ble igjen etter skolen. men siden vi ikke skulle øve eller noe så ble jeg med jesse hjem til ham. vi drakk jordbær/banan-juice og spiste peanøttsmør med skje og ritz-kjeks, mens vi satt på et teppe på kjøkkenet hans, med solen skinnende inn gjennom vinduet, og hørte på fin musikk. var riktig så hyggelig! så dro vi tilbake til skolen, og hadde forestilling da. 

fredag dro jeg rett hjem etter skolen, for første gang på lenge!, for track er nå over og ut :( gjorde ikke stort egentlig, lagde meg noen grilled cheese sandwiches og sånt. så kom melody og tim hjem, og de hadde leid filmer. så jeg så på "the next three days" som var helt grei, så "switch" som også var ganske grei. 

på laurdag (igår) stod jeg opp og lagde meg selv et nydelig pb&j-sandwich. haha. så kledde jeg på meg, og vi dro til postkontoret for å sende en stor, stor boks hjem noreg. men jeg hadde ikke penger på kortet, så dro hjem, så tilbake og fikk sendt den. $148.95! så dro vi til burger kings, mel, tim og jeg, og spiste lunsj. så dro vi hjem, og jeg sov litt og så på tv om hverandre, med josh og natasha. litt senere på dagen ble det veldig, veldig fint vær, så jeg satt meg ut med water for elephants-boka mi og leste i sola, i noen timer. så gikk jeg inn og chillet litt mer. 

idag dro jeg på kino med josh og nathan. så den nye pirates of the caribbean, som var ganske så artig. eneste nedturen var at det var 3D og vi satt på første rad, for det var så fullt. og jeg er vel egentlig ikke så stort fan av 3D uansett.. etterpå dro vi til sonic og spiste lunsj. og nathan skulle forresten absolutt være gentleman og betale for meg, både på kinoen og lunsj.. jeg spiste french toast sticks. mums! (som de sier i sverige.) så dro vi hjem, for josh måtte på jobb. men nathan ble en stund, og preka. 

EXTRA:

har jeg nevnt at forrige uke, tror jeg det var, fridde jeg til ham. mhm. superromantisk. i spansktimen gikk jeg opp til tavla og skrev "si todo lo de mas falla, nathan, ¿quieres cosararte conmigo?" som betyr "om alt annet feiler, nathan, vil du gifte deg med meg?". så nå har jeg back-up plan vet dere. han en veldig ordentlig, smart, morsom gutt med hyggelig familie. så om alt annet i livet mitt går galt, har jeg alltid ham å falle tilbake på. usikre på om hvor vi skal bo og sånt enda da. men det kan vi jo ta om 20-30 år!


senior prank. darrel (duh-rell, som han liker å bli kalt, for han tror han er svart og gangster, men han er kjempehyggelig altså!), logan og ashley, hadde klart å få en stor, jævla jeep inn i skolegården, som er umulig å kjøre inn til. de hadde brutt seg inn og kjørt den gjennom gangene tror jeg. men de får ikke lov til å si hvordan de gjorde det.. de hadde også puttet duct tape på alle låsenepå skapene i freshmen og sophmore hall. ganske morsomt syns nå jeg :) også fant jeg denne i butikken en dag! og bare whaat?

1 KOMMENTAR

tant vig

Her ER DET ATTER MYE NYE VERDIFULLE OPPLEVELSER, AMANDA:)OG ER TRÆRNA STØRRE I I CALI, ENN DE PÅ BALL BILDENE, wow.GRATULERER med 2 Diplomer, er jo bare Best du;)Synd med benet ditt , men snart bra vel. KjempeTrøsteKnuseKlemmmmmm....

KOMMENTERE?

hits